Меню Затваряне

Обява за работа като административен специалист с френски език

Оцени post

Искате ли да работите като административен специалист с френски език?

Вие сте административен специалист, ориентиран към детайлите, със страст към френския език? Успявате ли в динамична работна среда, където можете да изпробвате организационните и комуникационните си умения? Търсим човек като вас, който да се присъедини към нашия екип като административен специалист с френски език!

Като наш административен специалист с френски език ще отговаряте за широк спектър от задължения, които включват, но не се ограничават до:

  • Управление и организиране на административни задачи, включително насрочване на срещи, подаване на документи и поддържане на архиви
  • Оказване на подкрепа на нашия екип от изпълнителни и ръководни кадри в ежедневните им дейности
  • Общуване с клиенти и доставчици на английски и френски език, както в устна, така и в писмена форма
  • Оказване на помощ при координирането на събития и срещи, включително организиране на пътувания и поръчки на кетъринг
  • Провеждане на проучвания и събиране на информация за различни проекти и инициативи


За да кандидатствате за тази позиция, трябва да отговаряте на следните изисквания:

  • Да владеете свободно френски и английски език, както писмено, така и говоримо
  • Добри организационни умения и умения за управление на времето, с възможност за приоритизиране на задачите и управление на няколко проекта едновременно
  • Отлични комуникативни умения, професионално и любезно поведение
  • Внимание към детайлите и точност във всяка работа, с фокус върху постигането на висококачествени резултати
  • Владеене на пакета Microsoft Office, включително Word, Excel и PowerPoint

Документи необходими за кандидатстване:

Резюме: Подробен документ, в който са обобщени образованието, професионалният опит, уменията и постиженията ви. Автобиографията ви трябва да е съобразена с работата, за която кандидатствате, и да подчертава съответния ви опит и умения.

Мотивационно писмо: Мотивационно писмо: писмо, адресирано до работодателя, в което се представяте и обяснявате защо се интересувате от работата и как вашите умения и опит ви правят подходящи за позицията. Мотивационното писмо трябва да е съобразено с работата, за която кандидатствате.

Препоръки: Списък с професионални препоръки, обикновено 2-3 души, които могат да се произнесат за вашия професионален опит, умения и характер.

Удостоверение за владеене на език: Сертификат или документ, доказващ владеенето на френски език, като например сертификат DELF/DALF или други изпити или сертификати за владеене на езика.

Удостоверения за завършено образование и преписи: Доказателство за завършено образование, като например сертификати, дипломи или степени, както и преписи, в които подробно са описани Вашите академични постижения.

Разрешение за работа: Ако не сте гражданин или постоянно пребиваващ в страната, в която се намира работното място, може да се наложи да представите доказателство за правото си да работите в тази страна.


Ако търсите предизвикателна и възнаграждаваща кариера в компания, която цени своите служители, тогава ви насърчаваме да кандидатствате за нашата позиция Административен специалист с френски език още днес!