Меню Затваряне

Обява за работа в Австралия земеделска

4.3/5 - (50 votes)

Обява за работа в Австралия земеделска

Интересувате ли се от земеделска работа в Австралия?

Напълно възможно е да заминете на другия края на света, за да работите желаната работа. Ако искате да се занимавате със земеделска работа в Австралия, тази е подходящата обява за вас.

Описание на обявата

> Онлайн заявление / Коректен работодател  ★★★★★

✪ Позиция: Селскостопанска работа, земеделие.
⚑ Месторабота: Австралия
ℹ Тип заетост: Постоянна работа на пълен работен ден / Сезонна работа / Бонус за заработки
❖ Заплащане: Добро заплащане

Условия

Ние сме водеща компания в областта на селското стопанство, базирана в Австралия, която търси опитен мениджър на селскостопанските операции, който да се присъедини към нашия екип. Успешният кандидат ще отговаря за надзора на земеделските ни операции, за управлението на екип от работници и за осигуряването на успеха на нашите култури. Канидати с над 5 години опит в управлението на земеделски дейности с доказан успех, бакалавърска степен в областта на селското стопанство, агрономията или свързана област по необходимост владеене на говорим английски. са с предимство.

Ние ви предлагаме атрактивно възнаграждение на пълен работен ден, за неквалифициран труд, настаняване в близост до работното място и подсигурен въвеждащ инструктаж.

Заминаване след оформянето на документалната част и разрешение за работа в Австралия.

Как да кандидатствате:Предлагаме конкурентно заплащане, здравни осигуровки и възможности за кариерно израстване и напредък. Ако сте целеустремен, ориентиран към резултатите човек със страст към селското стопанство и желание да ръководите екип към успех, ви насърчаваме да кандидатствате за тази вълнуваща възможност.


Да ти намерим ли работа?

Подай заявление за работна позиция, която е подходяща за теб.

Какво работно предложение търсиш?

Попълни форма за търсената от теб работа и очаквай обаждане!
Бързо, лесно и напълно безпатно!