Меню Затваряне

Обява за работа в Англия бране на цветя

4.2/5 - (43 votes)

Обява за работа в Англия бране на цветя

Търсите ли работа като сезонен работник в Обединеното кралство?

В момента търсим мъже и жени на възраст между 18 и 50 години, които са мотивирани да извършват селскостопански дейности. Не се изисква предишен опит или познания по английски език, но те са препоръчителни.

Описание на обявата

> Топ предложение / ★★★★

✪ Позиция: Селскостопанска работа за бране и сортиране на цветя
❖ Заплащане: Почасово / Бонус за заработки / Допълнителни часове


Условия

Нашите работници получават почасово заплащане в съответствие с установената минимална работна заплата за един час работа в Обединеното кралство. Предлагаме конкурентно възнаграждение за работещите на пълен работен ден. Заплащането се изчислява на час, а за допълнително отработени часове има бонуси.

За тази позиция не се изисква предишен опит или познания по английски език. Кандидатите обаче трябва да имат желание да работят бързо и ефективно в областта на селскостопанските дейности. На всички одобрени кандидати ще бъде осигурено обучение.

Ако се интересувате от тази възможност, моля, не се колебайте да кандидатствате. Търсим хора, които желаят да работят усилено и да натрупат опит в селскостопанския сектор. Това е чудесна възможност да се запознаете с нови хора, да работите в екип и едновременно с това да печелите пари. Очакваме с нетърпение да ни отговорите!


Допълнителни пояснения

Срок на обявата: Предложението е актуално за текущия сезон, като може да се подават заявления и за следващ сезон.

Одобрение: Бързо разглеждане на заявленията от всички кандидати.
След одобрение ще се свържем с вас веднага, за да уточним всички подробности като интервю за събеседване, заминаване, настаняване и сключване на трудов договор.