Меню Затваряне

Обяви за работа в Англия / Великобритания

4.9/5 - (123 votes)

Обяви за работа в Англия / Великобритания

Търсите ли си работа в Англия?

Прегледайте всички сезонни свободни работни места и лицензираните агенции за заетост в Англия предлагат широк спектър от възможности за постоянна, сезонна работа и работа на непълно работно време в различни области. Намерете най-новите работни места в Англия, независимо дали са на непълно работно време, постоянни или сезонни!
В зависимост от това дали започвате работа с агенция за наемане на различни документи. За повече информация вижте “Често задавани въпроси”.
В нашата платформа можете да намерите широк спектър от работни места в Англия и Обединеното кралство. Разгледайте обявите и кандидатствайте, като изпратите името си, информация за контакт и автобиография.работа, или търсите работа директно в Англия, ще са ви необходими

АКТУАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА В АНГЛИЯ

ОБЯВА ЗА РАБОТА В АНГЛИЯ В ЗАВОДИ
Бърз старт и атрактивно заплащане. Обявени работни места във фабриката. Започване на работата без комисионни и работни такси.
 Топ обява
 Великобритания
ПАКЕТИРАНЕ НА РАБОТА В АНГЛИЯ
Набиране на работници в чужбина търси работни във фабрики. Заминаване до 20 дни след одобрение. Атрактивно възнаграждение.
 Спешна позиция
 Англия
СЕЗОННА РАБОТА В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО
Търсят се работници за сезонна работа в селското стопанство без никаква нужда от опит и без нужда от говорим език.
 Лесно кандидатстване
 Великобритания

Необходими документи за работа в Англия

Необходимите документи са различни според това дали ще започнете работа с агенция за подбор на персонал или директно ще си търсите работа в Англия. Вижте повече по въпроса в секция “Често задавани въпроси”


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

  • Мога ли да работя в Англия/Великобритания с българска диплома?
  • Как мога да работя в Англия? Какви документи са ми необходими?
  • За работа в Англия нужна ли ми е препоръка?