Меню Затваряне

Обява за работа в Англия за медицински сестри

4.5/5 - (51 votes)

Обява за работа в Англия за медицински сестри

Вие сте опитна и трудолюбива медицинска сестра, която търси нови възможности?

Не търсете повече от Обединеното кралство, където медицинските заведения активно търсят квалифицирани специалисти, които да се присъединят към техните екипи. Като медицинска сестра в Обединеното кралство ще отговаряте за предоставянето на основни грижи и подкрепа на пациентите, като същевременно спазвате най-високите стандарти на медицинската практика.

Описание на обявата

> Активнa обява / ★★★★

✪ Позиция: Медицински сестри
❖ Заплащане: На час с възможност за допълнителни часове.


Условия

За да кандидатствате за работа като медицинска сестра в Обединеното кралство, трябва да имате диплома за медицинска сестра и да владеете отлично английски език. Освен това кандидатите трябва да притежават съответен професионален опит в тази област. За тези позиции могат да кандидатстват както мъже, така и жени.

Заплата и заплащане

Медицинските сестри в Обединеното кралство получават заплащане за работата си на месечна база, като заплатите обикновено се изплащат чрез директен депозит по банкова сметка.

Отговорности и очаквания

Кандидатите за медицински сестри трябва да се придържат към установените насоки за правилна медицинска практика, да поддържат висока степен на професионализъм на работното място и да защитават репутацията на медицинското заведение, в което работят. Ако сте опитна медицинска сестра, която е запалена по предоставянето на най-висококачествени грижи на пациентите, Обединеното кралство предлага много възможности да го направите в динамична и удовлетворяваща среда.


Допълнителни пояснения

Срок на обявата: Обявата е целогодишна, като може да се подават заявления за следващата година.

Одобрение: Бързо разглеждане на запитванията от всички кандидати.
При одобрение ще бъдете информирание своевременно.

Опции за целогодишна работа: Предлагат се и възможности за целогодишна работа, развитие и назначаване на постоянен договор.

Относно офертите на работодателите: Обявите са само от доказани работодатели или агенции.