Меню Затваряне

Обява за работа в Кардиф

4.9/5 - (43 votes)

Обява за работа в Кардиф

Ако търсите възможности за работа в Обединеното кралство, Кардиф трябва да е в списъка ви!

Той е един от най-бързо развиващите се градове в страната с процъфтяваща икономика. В нашата компания разполагаме с широка гама от предложения за работа както за квалифицирани, така и за неквалифицирани работници. В тази статия ще разгледаме някои от наличните позиции и изискванията за всяко работно място.

Описание на предложението

Кандидатствайте бързо, лесно★★★★

✪ Местоположение: Работа в Кардиф.
❖ Заплата: Според предложените условия.

Предложения за работа за квалифицирани работници

 • ИТ специалист
  В момента търсим опитен ИТ специалист, който да се присъедини към нашия екип. Идеалният кандидат трябва да има диплома по компютърни науки или свързана с тях област и поне три години подходящ опит. Кандидатът трябва да е запознат с езици за програмиране като Java, Python и C++.
 • Счетоводител
  Търсим висококвалифициран счетоводител с поне пет години опит в областта. Кандидатът трябва да познава счетоводния софтуер и да може да се справя с различни финансови задачи, като например водене на счетоводство, изплащане на заплати и изготвяне на данъци.
 • Мениджър маркетинг
  Търсим силно мотивиран маркетинг мениджър с поне три години опит в областта. Кандидатът трябва да умее да разработва и изпълнява маркетингови стратегии, да управлява бюджети и да работи ефективно с членовете на екипа.

Предложения за работа за неквалифицирани работници

 • Представител за обслужване на клиенти
  Търсим представител за обслужване на клиенти с отлични комуникационни умения и позитивно отношение. Идеалният кандидат трябва да има поне една година опит на подобна позиция и да може да обработва запитвания и оплаквания на клиенти.
 • Складов работник
  Търсим надежден и трудолюбив складов работник, който да се присъедини към нашия екип. Кандидатът трябва да може да вдига тежки предмети и да работи в забързана среда.
 • Работник в хранително-вкусовата промишленост
  Търсим дружелюбен и енергичен работник в сферата на хранителните услуги, който да се присъедини към нашия екип. Кандидатът трябва да има опит в ресторант или в сферата на хранителните услуги и да може да работи с гъвкаво работно време.

Изисквания за всяка позиция

Всяко работно място има свой собствен набор от изисквания и ние очакваме от нашите кандидати да ги изпълнят. Някои от общите изисквания за всички позиции включват:

 • Отговорни и трудолюбиви
 • Владеене на английски език
 • Професионално отношение към работата

Одобрение: одобрението става след като работодателите разгледат приложените данни със заявлението за работа.

Опции: работа в красив град, с вековна история и богата култура. Възможност за продължаване на договора и установяване.