Меню Затваряне

Обява за работа в Лондон без език

4.7/5 - (42 votes)

Обява за работа в Лондон без владеене на език

Ако търсите работа в Лондон, но нямате основни познания по английски език, има много възможности за неквалифицирани работници!

Тези длъжности не изискват никакъв професионален опит, документи или образование и са специално създадени, за да може работата да се извършва без езикови бариери.

Описание на обявата

> Бързо заявление онлайн ★★★★

✪ Позиция: общ работник, сезонна, постоянна, допълнителна работа.
❖ Заплащане: Добро заплащане на месец / Възможност за екстра доход/ Бонуси зпри работа в допълнителни часове


Налични работни места за неквалифицирани работници в Лондон

В Лондон има много свободни работни места за неквалифицирани работници, включително позиции в хотелиерството, търговията на дребно, почистването, строителството и производството. За хората с ограничени познания по английски език може да са подходящи професии като почистване или производство, тъй като те изискват по-малко комуникация с клиенти или колеги.

Разбиране на неквалифицирания труд в Лондон

Терминът “неквалифициран труд” се отнася до работни места, които изискват малко или никакво обучение, опит или образование. Обикновено тези видове работа се заплащат с по-ниски заплати и имат по-високо ниво на текучество в сравнение с работните места за квалифициран труд. В Лондон работните места за неквалифициран труд често се намират в отрасли като търговия на дребно, хотелиерство, строителство и производство.

Когато кандидатствате, прочетете внимателно описанието на длъжността и се уверете, че отговаряте на изискванията. За някои работни места може да се изискват определени физически способности или опит с конкретни инструменти или оборудване. Трябва също така да подготвите автобиография или CV, в което да подчертаете съответните си умения и опит, дори ако те не са пряко свързани с работата, за която кандидатствате.


Допълнителни пояснения

Срок на обявата: всички обяви са актуални към настоящия момент или се обновяват според освободени работни места.

Одобрение: одобрението зависи от различни фактори. Подавате заявление и изчаквате реда на процедурите. Понякога одобрението е само на база CV.

Опции за целогодишна работа: ако работата ви върви добре и заявите желание да продължите, можете да подпишете дългосрочен договор, но това отново зависи от вида дейност.