Меню Затваряне

Обява за работа в Норвегия на нефтени платформи

4.8/5 - (62 votes)

Обява за работа в Норвегия на нефтени платформи

Интересуват ли ви обяви за работа на нефтени платформи в Норвегия?

В момента търсим опитни работници на нефтена платформа, които да се присъединят към нашия екип в Норвегия. Като работник на нефтена платформа ще работите на офшорни сондажни платформи и ще отговаряте за поддръжката на оборудването, изпълнението на рутинни задачи и осигуряването на гладко протичане на сондажните операции. Ролята включва работа в среда с високо напрежение и физически натоварвания и изисква силен ангажимент към безопасността.

Описание на обявата

> Активнa обява / Онлайн заявление ★★★★★

✪ Позиция: работник на нефтена платформа
⚑ Месторабота: Норвегия
ℹ Тип заетост: Сезонна работа на пълен работен ден / Постоянна работа /
❖ Заплащане: Много добро възнаграждение

Условия

Норвегия е страна, която има залежи от нефт. Това предполага, че можете да кандидатствате за обяви търсещи работници на нефтени платформи в Норвегия.

Някои от квалификациите които са ви необходими за работа на нефтени платформи в Норвегия са предишен опит в работата на офшорни нефтени платформи, силен ангажимент към безопасността и физическо състояние и способност за продължителна работа в предизвикателна среда. Владеенето на норвежки език е желателно.

Как да кандидатствате:

Ние предлагаме конкурентно заплащане, придобивки и възможности за растеж в компанията. Ако проявявате интерес към тази позиция и отговаряте на изискванията, моля, изпратете автобиографията си и мотивационно писмо за разглеждане. Само с квалифицираните кандидати ще се свържем за интервю.

Намиране на работа: решения за по-бързо наемане на работа

Подай заявление за всички подходящи за теб позиции, които отговарят на твоите изисквания за работа.

Каква работа търсиш за теб?

Попълни форма за търсената от теб работа и очаквай обаждане!
Бързо, лесно и напълно безплатно!