Меню Затваряне

Обява за работа в Холандия в оранжерии

4.5/5 - (46 votes)

Обява за работа в Холандия в оранжерии

Търсите ли възможности за сезонна работа в Нидерландия?

Обмислете възможността да се присъедините към селскостопанския сектор като оранжериен работник! В момента търсим мотивирани и опитни мъже и жени за работа в нашите оранжерии, разположени в Нидерландия.

Описание на обявата

> Активнa обява / Онлайн кандидатстване   ★★★

✪ Позиция: берач в оранжерии, сортиране, опаковане и други селскостопански дейности
❖ Заплащане: Добро възнаграждение


Условия

Търсим хора, които са запалени по селскостопанската работа и имат предишен опит в земеделието или градинарството. Идеалните ни кандидати са физически здрави, трудолюбиви и ентусиазирани да работят в екип. Насърчаваме както мъжете, така и жените да кандидатстват за тази позиция.

Като работник в оранжерия ще отговаряте за различни задачи, свързани със засаждането, отглеждането и прибирането на реколтата. Ще трябва да можете да работите в динамична среда и да спазвате сроковете за производство.

Ако се интересувате да се присъедините към нашия екип като работник в оранжерия, моля, изпратете своята кандидатура днес! Радваме се да чуем нещо от вас и с нетърпение очакваме да ви приветстваме в нашия екип.


Допълнителни пояснения

Срок на обявата: Обявата е актуална за текущия сезон, като може да се подават заявки за следващ сезон.

Одобрение: Бързо разглеждане на запитванията от всички кандидати.
След одобрение ще се свържем с вас веднага, за да уточним всички подробности.

Обратна връзка: Моля имайте предвид, че ще бъде осъществен контакт само с кандидатите с представени и одобрени на документи.