Меню Затваряне

Обява за работа в хотел в Лондон

4.2/5 - (47 votes)

Обява за работа в хотел в Лондон

Търсите ли си работа в хотел в Лондон?

Работата в хотел в Лондон е отлична възможност за по-голяма свобода и мобилност в професионалния ви живот. Имате възможност да общувате с хора от различни социални групи, като същевременно си изкарвате прехраната. Заплащането е добро и имате възможност да получавате допълнителни доходи от бакшиши.

Още за обявата

Бързо започване ★★★★

✪ Местоположение: Работа в Лондон.
❖ Заплащане: Почасово / Допълнителни часове


Условия

Изискванията за длъжността включват свободно владеене на английски език, а предишният опит в работата в хотел е високо ценен. Кандидатите трябва да са подготвени, уверени и да имат положително отношение към клиентите. Могат да кандидатстват както мъже, така и жени, при условие че са на подходяща възраст за конкретната работа.

Необходими умения и опит

За да се усъвършенствате в работата в хотел, има няколко умения и опит, които се ценят високо. Владеенето на английски език е задължително, тъй като това е основният език, използван в хотелиерството. Предишният опит в хотелиерството също е високо ценен, тъй като показва, че разбирате изискванията на отрасъла. Освен това отличните умения за обслужване на клиенти, позитивното отношение и желанието за учене и адаптиране са основни качества за успех в работата в хотелиерството.

В заключение, работата в лондонски хотел е отлична възможност за хора, които търсят гъвкавост, мобилност и социално взаимодействие в работата си. Хотелиерската индустрия непрекъснато се развива, предоставяйки широки възможности за кариерно развитие. Ако владеете свободно английски език, притежавате отлични умения за обслужване на клиенти и имате предишен опит в хотелиерството, работата в лондонски хотел може да е идеална за вас.


Допълнителни пояснения

Офертата е валидна : докато има вакантни места за работа в хотел, целогодишно.

Одобрение: нещата са опростени до подаване на заявлението и бързото му разглеждане. Очаквайте телефонно обаждане.

1 Comment

  1. Pingback:Нощна работа в Лондон - НАМЕРИ РАБОТА

Коментари са забранени.