Меню Затваряне

Обява за работа в чужбина като фотоволтаици

4.9/5 - (35 votes)

Обява за работа в чужбина фотоволтаици

Увлечени ли сте по възобновяемата енергия и искате ли да работите като фотоволтаик в чужбина?

Търсите ли вълнуваща възможност да работите в чужбина и да придобиете международен опит? Ако е така, ние имаме идеалната работа за вас!

В момента търсим квалифициран техник по фотоволтаична техника, който да се присъедини към нашия екип и да работи по вълнуващи проекти по целия свят. Като фотоволтаичен техник ще отговаряте за инсталирането, поддръжката и ремонта на соларни панели и свързаното с тях оборудване. Също така ще отговаряте за осигуряването на ефективна и безопасна работа на системите за слънчева енергия.

Описание на обявата

> Препоръчана обява / Онлайн кандидатстване ★★★★★

✪ Позиция: Общо работник в парк за фотоволтаици; специалист по фотоволтаици.
⚑ Месторабота: в страни от Европа и ЕС
ℹ Тип заетост: Сезонна работа / Постоянна работа
❖ Заплащане: Много добро възнаграждение

Условия

За да постигнете успех на тази длъжност, трябва да имате добри познания за принципите и технологиите на слънчевата енергия, както и практически опит в работата със слънчеви панели и свързаното с тях оборудване. Също така трябва да имате отлични умения за решаване на проблеми, способност да работите самостоятелно и в екип, както и ангажираност към безопасността и качеството.

В допълнение към конкурентната заплата и пакета от придобивки, ние предлагаме уникална възможност да работите по авангардни проекти за възобновяема енергия на интересни места по света. Ще имате възможност да работите с динамичен и талантлив екип от професионалисти, които са запалени да оказват положително въздействие върху околната среда.

Ако сте готови да издигнете кариерата си на следващо ниво и да промените света, ви насърчаваме да кандидатствате за тази вълнуваща възможност още днес!

Каква професия ще работиш?

Попълни форма за търсената от теб работа и очаквай обаждане!
Бързо, лесно и напълно безплатно!