Меню Затваряне

Обява за работа за медицински сестри в Холандия /Нидерландия

4.7/5 - (43 votes)

Обява за работа за медицински сестри в Холандия

Интересувате се от работа в Холандия за медицински сестри?

Здравно заведение в Нидерландия в момента търси квалифицирани медицински сестри, които да се присъединят към екипа му. Идеалните кандидати трябва да имат диплома за медицинска сестра или диплома за висше образование, да са регистрирани в професионална организация на медицинските сестри и да имат опит в клинична среда.

Описание на обявата

> Топ обява / ★★★★

✪ Позиция: Медицински сестри.
❖ Заплащане: Почасово.


Условия

Задълженията включват предоставяне на грижи за пациентите, прилагане на лекарства и лечение, наблюдение на състоянието на пациентите и комуникация с други здравни специалисти. От съществено значение са добрите комуникационни умения, вниманието към детайлите и ангажираността с безопасността на пациентите.

Кандидатите трябва също така да владеят добре английски език, тъй като това ще бъде основният език, използван на работното място. Владеенето на нидерландски език е предимство, но не е задължително.

Здравното заведение предлага конкурентна заплата, отлични придобивки и възможности за професионално развитие. Одобрените кандидати ще получат също така съдействие за преместване и визови изисквания.

Ако се интересувате от тази възможност, моля, изпратете своята автобиография и мотивационно писмо, в което описвате квалификацията и опита си в областта на медицинските сестри.


Допълнителни пояснения

Срок на обявата: Постоянна.

Одобрение: валидни документи за упражняване на медицинската помощ.

Обратна връзка: Ще се свържем само с одобрените кандидати за съответната работа.