Меню Затваряне

Обява за работа за трактористи в Германия

4.8/5 - (41 votes)

Обява за работа за трактористи в Германия

Имате ли опит като шофьор на трактор и страст към земеделието?

Не търсете повече! Нашата ферма търси квалифицирани лица за извършване на различни селскостопански дейности.Няма възрастови ограничения, стига да притежавате необходимите умения и квалификация. Ние предлагаме сигурна и дългосрочна възможност за работа в нашата ферма.

Като водач на трактор основната ви отговорност е да управлявате трактори и други селскостопански машини по безопасен и ефективен начин. Това включва оран на полета, засаждане на култури и извършване на рутинна поддръжка на оборудването. Ще работите в тясно сътрудничество с управителя на фермата и други членове на екипа, за да гарантирате ефективното изпълнение на всички селскостопански дейности.

За да се класирате за тази позиция, трябва да имате минимум 2 години опит в управлението на трактори и валидна шофьорска книжка. Също така трябва да имате познания за селскостопанските практики, поддръжката на оборудването и да сте физически годни за тази работа.

За да кандидатствате за тази позиция, изпратете автобиографията си и мотивационното си писмо. Очакваме да ни отговорите!

🕘 Срок на обявата: Целогодишна.

🔔 Одобрение: При одобрение ще осъществим контакт с всички подходящи кандидати за съответната позиция