Меню Затваряне

Обява за работа за шофьори в Белгия

4.5/5 - (38 votes)

Обява за работа за шофьори в Белгия

Търсят се шофьори за работа в Белгия!

Кандидатите с доказано свидетелство за управление на съответното превозно средство се назначават с доказано свидетелство за международен и вътрешен транспорт, за обществен транспорт и за частен транспорт.

Описание на обявата

Бързо и лесно заявление онлайн / Отлична оферта за шофьори/   ★★★★★

✪ Позиция: Шофьор
⚑ Месторабота: Белгия
ℹ Тип заетост: Пълен работен ден /Целогодишна работа/
❖ Заплащане: Много добро заплащане

Условия

  • Атрактивно възнаграждение на пълен работен ден.
  • Начин на плащане: по банков път
  • Предлага се настаняване според вида превоз.
  • Започване бързо след одобрение.

В момента търсим квалифициран и надежден шофьор, който да се присъедини към екипа ни в Белгия. Кандидатите трябва да притежават валидна шофьорска книжка (категория B, C или D), поне две години опит като шофьори, добро досие, способност за свободно общуване на английски или холандски език и познаване на правилата и нормите за движение в Белгия.

Освен това избраното лице трябва да е на разположение за гъвкаво работно време (включително почивни и празнични дни), като обръща голямо внимание на детайлите и безопасността. Отговорностите на тази длъжност включват безопасно и ефикасно транспортиране на стоки/пътници, като същевременно се осигурява и обслужване на клиенти (ако е приложимо).

Ние предлагаме конкурентни заплати, всеобхватни обезщетения и потенциал за кариерно развитие в нашата компания. Ако отговаряте на изискванията и се интересувате от кандидатстване за тази позиция, моля, изпратете автобиографията си заедно с мотивационно писмо. Очакваме да ни отговорите!

Каква е твоята мечтана професия?

Попълни форма за търсената от теб работа и очаквай обаждане!
Бързо, лесно и напълно безплатно!