Меню Затваряне

Обява за работа като детегледачка в Лондон

4/5 - (48 votes)

Обява за работа като детегледачка в Лондон

Вие сте квалифицирана и опитна детегледачка, която си търси нова работа в Лондон?

Ако е така, имате късмет! За жените, които искат да работят като детегледачки в столицата на Обединеното кралство, има много добри възможности. В тази статия ще ви дадем няколко съвета как да намерите най-добрите работни места за детегледачки в Лондон и да се възползвате максимално от опита си.

Описание на обявата

✪ Локация: Работа в Лондон
❖ Заплащане: Според обявата; почасово или на пълен работен ден.


Допълнителни данни

Необходим опит

За да бъдете одобрени за позицията на детегледач, е важно да имате предишен опит в грижите за деца. Трябва да можете да докажете, че в миналото сте се грижили за деца и добре разбирате техните нужди. Въпреки че не се изисква специално обучение или сертификат, за да станете детегледачка, опитът в грижите за деца е задължителен.

Основни отговорности

Като детегледачка ще отговаряте за грижите за децата, за които се грижите. Това включва хранене, обличане, игра с тях, разходки, почистване на стаите им и всякакви други дейности, свързани с грижите за тях, докато родителите им са на работа. Ще отговаряте и за тяхната безопасност и благополучие по всяко време.

Подходящи кандидати

Позицията на детегледачка е подходяща за жени, които имат опит в грижите за деца и могат да общуват ефективно на английски език. Важно е да имате топла и грижовна личност и способност да общувате с децата. Като детегледачка трябва да сте отговорна, надеждна и да можете да се справяте с извънредни ситуации със спокойствие и увереност.

Гледането на деца може да бъде удовлетворяваща и приятна работа за тези, които обичат да работят с деца. За да постигнете успех, е важно да имате предишен опит в грижите за деца и да притежавате необходимите умения и качества за грижа за децата. Ако отговаряте на изискванията и имате страст към грижите за деца, работата на детегледач може да бъде чудесна възможност за вас.


Срок на офертата: Обявите са актуални и се обновяват според търсенето от страна на родителите.

Одобрение: всяко заявление се разглежда бързо; очаквате одобрение за интервю.